Levertijd

Stokado is voorraadhoudend. Zodra je bestelling ontvangen is wordt je pakket, vanuit ons magazijn, binnen 1-3 werkdagen verzonden. Wij verzenden met DHL of Post.nl. Hiervan ontvang je een verzendbevestiging. Het kan gebeuren dat de verzendbevestiging in je spam box terechtkomt. Dit kun je voorkomen door webshop@stokado.nl en lindabults@stokado.nl aan je adresboek toe te voegen.

Verzenden is voor eigen risico van de klant. Wij zorgen ervoor dat je bestelling goed en veilig verpakt wordt. Stokado is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure.

Verzendkosten binnen Nederland

Bij een bestelling onder € 50,- zijn de verzendkosten € 5,95. Een bestelling boven € 50,- wordt, binnen Nederland, gratis verzonden.

Verzenden naar België

Bij een bestelling onder € 80,- zijn de verzendkosten € 8,95. Bij een bestelling boven € 80,- zijn er geen verzendkosten.

Verzenden naar Duitsland, Frankrijk en andere landen

Voor Duitsland zijn de verzendkosten standaard € 8,95. Voor Frankrijk € 15,95. Wil je het pakket naar een ander land laten verzenden neem dan contact met ons op over de verzendkosten: klantenservice@stokado.nl

Retourzending door fout in het adres

Het komt de laatste tijd vaak voor dat klanten onjuiste adresgegevens doorgeven. Als DHL of Post.nl het pakket daardoor niet kan bezorgen wordt het automatisch retour gezonden naar Stokado. We nemen in dat geval contact op met de klant over de juiste adressering. Wanneer het pakket bij ons binnenkomt sturen we het z.s.m. opnieuw op. De verzendkosten zijn in dat geval altijd voor de klant.

De retourkosten namen we, als service, voor eigen rekening. Dat is helaas niet meer vol te houden aangezien deze retourkosten vrij hoog zijn. Daarom berekenen we vanaf 1 mei 2023 de retourkosten (€ 7,95 per pakket) door aan de klant. Komt een pakket retour omdat de adresgegevens niet kloppen dan kost de tweede verzending binnen Nederland dus € 5,95 + € 7,95 = € 13,90 extra! Dat is sneu geld en makkelijk te voorkomen door extra te checken of je adres juist is ingevuld. Check ook het adres in de mail die je ontvangt over de verzending van DHL of Post.nl.

Betalen

Wanneer je je bestelling wilt afrekenen, word je automatisch doorgestuurd naar de online betaalomgeving van Mollie. Mollie voldoet aan alle beveiligingseisen zodat jouw betaling goed en veilig verloopt. Je kunt je bestelling betalen met iDEAL, Klarna, Paypal, creditcard of Bancontact. Alle prijzen op onze site zijn inclusief BTW.