STOKADO; specialist in opruimen, opbergen en organizen

Opruimen, opbergen en organizen is mijn passie. Ik word ongelooflijk blij van een goed ingerichte keuken, badkamer, voorraad- of kledingkast. Tijdens mijn studie tot professional organizer kwam ik erachter dat er erg weinig plekken zijn waar je allerlei leuke, handige opbergers van goede kwaliteit kunt kopen. Daarom heb ik eind 2020 besloten mijn interesse in de detailhandel te combineren met mijn passie voor opbergen en organizen en een webshop te beginnen in opbergmaterialen. April 2021 is Stokado geopend, een webshop gespecialiseerd in opbergen en organizen. 

Stokado biedt kwalitatief goede opbergmaterialen tegen een eerlijke prijs. Ook kun je bij mij terecht voor persoonlijk advies over producten of over het juiste opbergmateriaal voor jou probleem.

Ik vind het belangrijk dat je het juiste opbergmateriaal hebt om je spullen netjes en overzichtelijk op te kunnen bergen. Want je spullen overzichtelijk opbergen geeft veel rust. Bovendien kost opruimen minder tijd als alles in huis en op je werkplek een vaste plek heeft. 

Als jij iemand bent of iemand kent die vaak veel tijd kwijt is met opruimen dan kan dat komen doordat er te weinig aandacht is besteedt aan goed opbergen. Vragen die je dan kunt stellen zijn:

  • Heb je goed nagedacht over hoe en waar je je spullen het beste kunt opbergen?
  • Heb je genoeg ruimte om alle spullen op te bergen?
  • Wordt het tijd om te ‘ontspullen’ of heb je gewoon niet het juiste opbergmateriaal?

Ik kan je helpen de antwoorden te vinden. Voor elke ruimte in huis heb ik stijlvolle, leuke, handige, mooie en praktische spullen voor opbergen en organizen. In deze shop en ook op onze Facebook en Instagram pagina’s vind je veel inspiratie.

Zijn er producten die je mist en die je graag in mijn shop zou zien laat het me weten.

Ook als je graag hulp zou willen bij het opruimen, opbergen en organizen bij je thuis sta ik voor je klaar. Kijk op mijn Professional Organizer pagina voor meer informatie.

Stokado is partner van NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) wat betreft onze producten.

Je kunt bellen of appen met 06-21205824 of mailen naar webshop@stokado.nl. Volg je Stokado nog niet op sociale media? Onderaan deze pagina staan de links naar de Facebook en Instagram pagina’s!

Linda Bults, eigenaar

Meer weten? Lees het interview dat ik gaf aan ‘Succes met je webshop’ en neem een kijkje achter de schermen!

Professional organizing door Stokado Linda

Stokado

Linda Bults

Slenerbrink 98

7812 HE Emmen

Tel. nr.: 06-21205824 (ma-vr 9:00-17:00 uur)

E-mail: webshop@stokado.nl

E-mail: klantenservice@stokado.nl

KVK-nummer: 81554451

BTW id: NL003576683B55