Wil je een opgeruimder huis maar niet zelf opruimen? Professional organizer Linda van Stokado komt graag bij je langs.

Professional organizer Linda opbergen organizen

Leuk dat je meer wilt weten over professional organizen met Stokado! Mijn naam is Linda en ik ben de eigenaar van Stokado. Naast het runnen van mijn webshop ben ik ook in te huren als professional organizer en virtual assistent. Ik werk in de provincie Drenthe in de gemeenten Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Midden-Drenthe en Borger-Odoorn.

Wat doet een professional organizer?

Een professional organizer adviseert en begeleidt je om weer structuur en overzicht te krijgen bij je thuis. Zodat jij tijd overhoudt voor de dingen die jij belangrijk vindt! Als professional organizer help ik je graag bij:

  • het opruimen van je huis;
  • het opbergen en organizen van ruimtes en kasten;
  • het ordenen van je administratie;
  • stressvrij verhuizen. 

Wat kost het?

Mijn tarief is €60,- per uur. Dat is inclusief BTW en exclusief reiskosten. Dat lijkt veel geld maar een goede organizer verdient zichzelf eenvoudig terug. Een opgeruimd huis en overzicht in je spullen scheelt veel tijd en geld omdat je niet meer op zoek bent naar je spullen of onnodig dingen koopt omdat je niet meer weet waar je het hebt gelaten. Je hebt minder stress en meer rust in huis.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je hoeft niet te helpen of erbij aanwezig te zijn als ik bij je thuis kom opruimen en organizen. Dat is helemaal jouw keuze. Professional organizing is maatwerk. Het gaat erom wat jij wilt en nodig hebt.

Bel, app of mail mij voor meer informatie. Mijn telefoonnummer is 06-21205824 en mijn mailadres is webshop@stokado.nl. 

Aan het eerste contact zijn geen kosten verbonden en het is altijd geheel vrijblijvend. We gaan uitgebreider op je probleem en wensen in en er wordt een plan gemaakt. Lijkt het je wat dan wordt er een afspraak gemaakt wanneer ik bij je thuis kom. Vervolgens krijg je via de mail je afspraakbevestiging.

Wacht niet langer, investeer in jezelf en neem, geheel vrijblijvend, contact met mij op!

Meer weten? Lees mijn blog: Wat doet een Professional Organizer

Je kunt bellen met of appen naar: 06-21205824. Of je kunt een mail sturen naar: webshop@stokado.nl.