Verhuis op kleur met de verhuisstickerbox

  • Bericht auteur:

Oké, ik hoor je denken…verhuizen op kleur met de verhuisstickerbox, hoe doe je dat? In deze blog leg ik uit hoe het werkt en waarom het jouw verhuizing zo veel makkelijker kan maken. Lees je mee?

Het koop- of huurcontract is getekend. Yes! Je gaat verhuizen! Op naar een nieuwe stek. Bij een verhuizing komt veel kijken, natuurlijk ook het inpakken van je spulletjes. Maar waar begin je nou eigenlijk en hoe hou je overzicht? Je koopt verhuisdozen en begint enthousiast met inpakken. Doos dicht, hop op naar de volgende. Maar heb je weleens nagedacht dat wanneer alles opgestapeld staat je geen idee meer hebt wat je in welke doos hebt gedaan? Niet handig dus! Zo los je het op…

Verhuisstickerbox voor blog

Verhuizen op kleur

Als je verhuist op kleur maak je gebruik van verschillende kleuren stickers die je op de verhuisdozen plakt. Je begint met het inpakken van de spullen die je voorlopig niet meer nodig hebt. Doos dicht en gekleurde stickers erop. De verhuisstickerbox van HOUSZ heeft 10 verschillende kleuren. Je plakt stickers op de zijkanten en een sticker bovenop de verhuisdoos. Voor iedere kamer is er een andere kleur. De woonkamer oranje, de keuken rood, badkamer blauw en ga zo maar door. Ook de naam van de kamer staat erop. Super makkelijk!

Verhuisstickerbox voor blog

Krijg je al een beeld? Als je de dozen nu opstapelt zie je alle kleuren aan de zijkanten van de verhuisdozen en zie je direct welke doos voor welke kamer is! De handige kamerlabels die erbij zitten hang je op de verhuisdag op een plek waar die kleur verhuisdozen moeten komen te staan. Dit geeft overzicht en ook tijdens de verhuizing weet jouw verhuisploeg in één oogopslag naar welke kamer de verhuisdoos moet worden gebracht.

Zo ga je georganiseerd en overzichtelijk je verhuizing tegemoet. Oja, nog één tip, vergeet niet op de verhuisdoos te schrijven wat erin zit! Succes!

Verhuisstickerbox tabel

Deze blog is geschreven door Kim van Heteren, de eigenaar van HOUSZ

Bedankt Kim voor je leuke en leerzame blog!

Linda Bults, eigenaar

foto Linda Bults