Verhuisstickerbox

Vind jij verhuizen stressvol en wil je wat overzicht in de chaos? Met de gekleurde verhuisstickers organiseer jij een overzichtelijke verhuizing.

Hoe het werkt?

Plak de stickers op de verhuisdozen. De achterkant van de stickers zijn voorzien van een breeklijn, zo kun je de achterkant er makkelijker af halen en vlot door met de volgende stickers. Er is voor elke kamer een andere kleur. Schrijf met de marker op de doos wat erin zit. Met behulp van de kamerlabels weet jouw verhuisploeg zo welke kleur naar welke kamer moet worden gebracht!

Het gemiddeld aantal dozen wat gebruikt wordt voor een 2 persoonshuishouden is 40 tot 60. Het gemiddeld
aantal dozen voor een gezinssamenstelling wordt geschat tussen de 60 en 90 dozen. De medium versie heeft stickers voor een woning of appartement met 2 slaapkamers. Heb jij een grotere woning met 3 slaapkamers en een zolder? Kies dan voor de verhuisstickerbox large.

Meer weten? Lees onze blog: Verhuis op kleur met de verhuisstickerbox.

Nu 10% korting met de code 'lotusruimtop'!

Speciaal voor bezoekers van Lotus ruimt op nu 10% korting op de verhuisstickerboxen. Voeg een verhuisstickerbox toe aan je winkelwagen en vul de code ‘lotusruimtop’ in bij het vakje waardebon code. De 10% korting wordt automatisch verrekend. Verzendkosten zijn gratis vanaf € 40,- in Nederland (€ 80,- voor België). Verzenden tot € 40,- kost € 4,95 (€ 8,95 voor België).

Verhuisstickerbox medium
Verhuisstickerbox medium

Van € 24,95 voor € 22,45

Verhuisstickerbox large
Verhuisstickerbox large

Van € 29,95 voor € 26,95